Yoga Amsterdam Noord

Op zoek naar een plek in amsterdam noord waar je diverse yoga stijlen kunt doen? Wij bieden een diversiteit aan stijlen zoals yin yoga, critical alignment yoga, vinyasa yoga, pilates of gewoon een flow les.

yoga les amsterdam noord

Onze yoga school in Amsterdam proberen?

Kom gratis kennismaken met de meest toegankelijke yogaschool van Amsterdam Noord.

Wat je ook zoekt in een yogales, door onze holistische aanpak wordt en blijf je flexibel, gezond en meer ‘in je lichaam’. Proef daarnaast de gemoedelijke sfeer, probeer onze geavanceerde trainingsapparatuur uit en ontmoet onze professionele lifestyle coaches die jou gaan helpen je doelen te behalen. 

Privacy policy: We gaan zorgvuldig met je gegevens om.

Kom in de kracht van je lichaam bij onze yogaschool in Noord

yoga school amsterdam

Yin Yoga

Yin yoga is een passieve yogastijl waarbij je houdingen (asana’s) voor langere tijd vasthoudt. Deze yoga oefeningen zijn gericht op de het versterken en versoepelen bindweefsels en gewrichten.

Bekijk het lesrooster om onze yogalessen te bekijken.

yoga landsmeer

Critical alignment yoga

Het doel van Critical Alignment Yoga is om de balans tussen deze 'beweeg spieren'. en 'houding spieren' te herstellen, waardoor het lichaam zonder spanning vrij kan bewegen.

Bekijk het lesrooster van onze yogaschool in noord.

Een vrouw die zich uitstrekt in Amsterdam Noord.

Pilates

Pilates is een trainingsmethode met de nadruk op het trainen van de diepe spieren, flexibiliteit, evenwicht, coördinatie en een goede houding.

Bekijk het lesrooster om onze yogalessen te bekijken.

Wat onze leden over ons zeggen

Yogalessen volg je bij Sport-Natural

Ons gepassioneerde team van coaches is gebrand om je doelen te bereiken. Dat kan van alles zijn. Afvallen, spieren opbouwen, herstellen na een blessure, maar ook gewoon plezier in sporten of gezond oud worden. Onze coaches luisteren naar je behoeften en leefstijl tijdens een vrijblijvend welkomstgesprek en bieden je opties en structuur. We zijn gevestigd in Landsmeer, Oostzaan en Amsterdam Noord.

Yogaschool, Fitness centrum of personal training studio?

Wij stellen ons graag voor als een mix van een reguliere sportschool en een personal training studio. Met ons 12 weken programma bieden we persoonlijke begeleiding met resultaatgarantie, zonder de hoge kosten van een boutique yogastudio. Onze lijfspreuk is dan ook persoonlijke begeleiding voor iedereen.
Zoek je een yogaschool in Amsterdam Noord? Kom dan eens vrijblijvend kennismaken.

Waar vind je onze yoga school?

We geven al onze lessen in Sport-Natural Amsterdam Noord. Je vind ons op de gare du nord 17 in Amsterdam nabij het bekende buikslotermeerplein en onder station Noord van de Noord-Zuidlijn. Uitstekend met de fiets te bereiken als je vanuit Landsmeer, Oostzaan, Nieuwendam of gewoon Amsterdam Noord komt. Parkeren doe je op het parkeerterein van buikslotermeerplein aan de kant van de jumbo.