Be the Best
You Can Be

Solliciteer als coach bij Sport-Natural

Vacature coach

Heb jij een onstuitbare passie om anderen te helpen en ben je gepassioneerd over gezondheid, fitness en coaching? Dan is deze vacature jou op het lijf geschreven!

Wegens onze indrukwekkende groei zijn we per direct op zoek naar een ervaren (fitness) coach/trainer om ons team te versterken. We zoeken iemand die al flink wat uren op de werkvloer heeft doorgebracht en klaar is voor een nieuwe uitdaging.

Bij ons vind je een team waarin een warme (prestatie) sfeer heerst. Samen werken we aan het creëren van een omgeving waarin mensen worden uitgedaagd om het beste uit zichzelf te halen. Als jij van een uitdaging houdt en gedijt in een teamomgeving, dan zijn wij op zoek naar jou!

Als fitness coach krijg je de kans om anderen te inspireren, begeleiden en te ondersteunen bij het bereiken van hun persoonlijke doelen. Je speelt een cruciale rol in het transformeren van levens en het stimuleren van positieve verandering. Bij ons staat de ontwikkeling en groei van onze klanten centraal, en jij hebt de kans om daaraan bij te dragen.

Dus, als jij echt iemand bent die gedreven wordt door de voldoening van het helpen van anderen, en als je klaar bent om je passie voor gezondheid, fitness en coaching te combineren, dan nodigen we je uit om bij ons team te komen. Sluit je aan bij een enthousiaste groep professionals en maak deel uit van een inspirerend avontuur waarin je jouw talenten kunt benutten en anderen kunt motiveren om hun volledige potentieel te bereiken.

Grijp deze kans om een verschil te maken en solliciteer nu!

Wat verwachten wij van jou

Jij bezit de volgende kenmerken:

Wij bieden jou:

Een man en een vrouw zitten aan tafel.
1

Een full time of part time baan met een goed salaris

Een persoon snijdt een stuk papier met een pen.
2

Een interne opleiding om je coach skills aan te scherpen en door te groeien als personal coach

Een groep mensen poseert voor een gebouw met het woord sport natuurlijk.
3

Ervaring op doen in een uniek, jong, creatief, dynamisch en vooruitstrevend bedrijf

Een groep mensen poseren in een sportschool.
4

Een informeel, gelijkwaardig en enthousiast team om mee te werken

Een vrouw in een zwart t-shirt lacht naar een tablet.
5

Werkzaam op A locaties

Een man lacht terwijl hij op een loopvlakmachine zit.
6

Gezonde dosis humor

Ben jij klaar om de volgende stap in je carrière te zetten en deel uit te maken van een dynamisch en vooruitstrevend bedrijf? Dan zijn wij de perfecte match voor jou!

Wacht niet langer en reageer op deze vacature door je CV, motivatiebrief of een ludieke/creatieve sollicitatie te sturen naar de onderstaande contactgegevens of het sollicitatieformulier. Wij kijken ernaar uit om van je te horen en zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

Heb je nog vragen of behoefte aan meer informatie? Aarzel dan niet om contact met mij op te nemen. Ik sta klaar om al je vragen te beantwoorden en je te voorzien van alle benodigde informatie.

Maak van je passie je beroep en sluit je aan bij ons team van toegewijde fitnesscoaches. Samen kunnen we anderen inspireren, begeleiden en ondersteunen bij het behalen van hun doelen en hen helpen een gezonder en fitter leven te leiden.

Wacht niet langer, stuur vandaag nog je sollicitatie in en laat zien waarom jij de perfecte aanvulling bent op ons team. We kijken ernaar uit om jouw talenten te ontdekken en samen successen te behalen!

Neem actie en start jouw avontuur als coach bij ons. Tot snel!

Telefoonnummer: (020) 240 08 40

Mail: randy@sport-natural.nl

T.a.v. Randy

Een screening maakt onderdeel uit van het aannameproces.

Neem via onderstaand contactformulier contact met ons op of stuur je cv + motivatiebrief naar randy@sport-natural.nl

    Uw CV*

    Uw motivatiebrief*