Corona-update met bijgewerkte maatregelen op een donkere achtergrond.

Corona update 27-11-2021

Tijdens de persconferentie van 26-11-2021 kregen we te horen dat we komende drie weken met een aantal aanpassingen en extra maatregelen te maken krijgen. In dit bericht verduidelijken we wat deze maatregelen voor ons betekenen.

De volgende maatregelen volgen bovenop de maatregelen die al van kracht waren.
1. Algemene sluitingstijden tussen 17.00 en 05.00
2. Na 17.00 kan er niet meer gesport worden op binnen- en buitensportlocaties
3. Behoud 1,5 meter afstand

We zijn in ieder geval verheugd dat we open mogen blijven en kijken er dan ook naar uit om jullie gewoon weer te zien op de club.

Om de mogelijkheid tot sporten optimaal te houden bieden we de volgende aanpassingen aan: 👇

  1. Alle vestigingen (Amsterdam en Landsmeer) hanteren de volgende openingstijden: Ma t/m Zo 07.00-17.00.
  2. We zullen een aangepast lesrooster hanteren welke gebaseerd is op meer lessen overdag. We hebben iets meer tijd nodig om deze effectief te kunnen samenstellen. Deze staat dan ook uiterlijk morgen (28-11-21) in de Sport-Natural app.

We sluiten graag af met positief nieuws. We hebben door de lockdown meer tijd om de club in Amsterdam meer op te knappen, te werken aan verbeteringen aan ons begeleidingsconcept EN onze medewerkers van de avond, zal je nu ook overdag tegen kunnen komen. Op deze manier leer je ons hele team kennen. 

Heb je alsnog vragen? Dan kun je deze altijd via onderstaande manier sturen. 

Tot snel in de club!
Een groep mensen die zich aan de vernieuwde Corona maatregelen houdt tijdens het sporten in een sportschool.

Wat betekent dit voor je lidmaatschap?

Hoe ongemakkelijk deze maatregel ook is, we mogen in ieder geval de deuren van onze clubs openhouden! Je kunt nog steeds komen sporten en genieten van alle faciliteiten die wij onveranderd aanbieden. Wij hebben uiteraard respect voor ieder zijn of haar keuze hierin. Omdat het aan ieder individueel lid is om wel of geen gebruik te maken van ons aanbod, is het niet mogelijk om lidmaatschappen vroegtijdig op te zeggen. Onze dienstverlening, waarvoor u lid bent geworden, blijft immers onveranderd.

Wij hopen dat we spoedig weer, als vanouds, de deuren voor iedereen kunnen openen.

Mocht je toch een vraag hebben omtrent jouw lidmaatschap bij ons dan kun je altijd contact opnemen met de locatie waar je sport.

Wij streven ernaar om binnen 3 werkdagen contact met u op te nemen.

Je lidmaatschap bij ons