Corona update 22-09-2021

We hebben het allemaal gehoord! Op de laatste persconferentie op 14-09-2021 hoorde we dat de 1,5 meter afstand regel komt te vervallen.

We zijn daarnaast erg blij te horen dat de QR code check voor onze branche niet geldt. Wij zijn van mening dat iedereen aan zijn/haar gezondheid moet kunnen werken. Dat de 1,5 meter regel komt te vervallen, betekent niet dat de voorzichtigheid er bij iedereen nog aardig in zit.

Voor de vrije ruimte in de fitness betekent dit dat we aan het nadenken zijn over een nieuwe indeling van de fitness toestellen, waarmee onze club weer de originele charme terug krijgt. Ook stellen we deze weer beschikbaar voor onefit en classpass leden.

We hebben betreft de lessen daarom besloten om de capaciteit te verhogen, maar nog niet 100% te bezetten zodat iedereen zich fijn voelt om met een les mee te doen. We verhogen de capaciteit van de lessen volgens onderstaand overzicht:

Omdat het steeds kouder wordt en de lessen naar verwachting weer drukker gaan worden, hebben we om deze reden besloten om leden via onefit of classpass nog geen toegang te geven voor lessen in de piektijden. Dit rooster kun je vinden in het rooster van onefit of classpass.
Wel is de open gym gewoon toegankelijk.

P.S. wist je dat we tijdens de lockdown een gloednieuw begeleidingssysteem hebben ontworpen? Wil je weer in shape komen na de zomer, geef dit dan aan via je coach of meld je (als lid gratis) aan via onderstaande startknop.