Corona update 19-12-2021

Beste leden,

Wij hebben, net zoals jullie, gister onverwacht te horen gekregen dat we per direct moeten sluiten tot en met 14 januari 2022. Zoals jullie van ons ons gewend zijn blijven we positief en kijken we naar wat er WEL mogelijk is.

Kijkend naar de geboden opties tijdens de vorige lockdown van afgelopen jaar, hebben we weer een mooi optioneel assortiment aan oplossingen om jullie actief, in beweging en gezond te houden.

Juist nu het ons iets moeilijker gemaakt wordt, is werken aan je gezondheid des te belangrijk.

Onderstaand vind je onze geboden opties. Je kunt met het formulier onder dit bericht je keuze doorgeven. Of je er voor kiest om gebruik te maken van ons mooie assortiment aan opties of niet. Houd rekening met de volgende gezondheidsregels:
– 2x p/w minimaal 30 minuten bewegen/sporten
– Let komende periode even extra op wat je eet. Normaliter is dat alleen van toepassing tijdens de feestdagen. Nu is dat tot 14 januari 2022.
– 
Denk hierbij aan de 80/20 regel en zie dit verdeeld over de hele week (bijvoorbeeld 5 dagen normaal eten, 2 dagen afwijkend)

Hopelijk mogen we in het nieuwe jaar snel weer wat meer

De club is dicht, maar Sport-Natural open.

Liefs,

Team Sport-Natural

We presenteren jullie bij deze de 6 verschillende alternatieven.:

1 op 1 Personal Training

Unieke kans! We bieden je een eenmalige personal training sessie aan t.w.v. €75,-. Tijdens deze training van 60 minuten ga je niet alleen 1 op 1 aan de slag met een trainer, maar krijg je ook persoonlijke, bruikbare tips mee om gezond deze lockdown door te komen.

Home workouts

Of je inmiddels al wat fitness materiaal thuis hebt of niet. Middels een online sessie met 1 van onze coaches kunnen we  kijken wat de mogelijkheden zijn voor een thuis trainingsschema.

Tijdens deze sessie bespreken we je voortgang voor komende periode en maken we een gepersonaliseerd trainingsschema voor je in de Sport-Natural app.

Outdoor workouts

We mogen workouts aanbieden in groepjes van max. 2 personen buiten onze sportschool. We zullen deze zoals jullie in vorige lockdown gewend waren, op het dakterras geven. Ook geven we vanuit onze club in Amsterdam Noord bootcamps. Hieraan kunnen jullie ook meedoen.

Sport-Natural live

Tijdens vorige lockdown hebben we live lessen aangeboden. Het samenstellen van een nieuw rooster is een tijdrovend klusje. We zijn dus op het moment bezig met het inventariseren van de behoeften in deze tijd van het jaar. Later hierover meer.

Sport-Natural on demand

Komende 4 weken kunnen jullie gebruik maken van de Sport-Natural on demand optie, beschikbaar in de app.
Via de app kun je deze gemakkelijk streamen naar je tv, chromecast of apple tv. Uiteraard is het ook mogelijk de on demand videos af te spelen op je telefoon of tablet.

We zijn druk bezig met onze partners (FunXtion, Technogym) om hier een uitgebreid aanbod voor samen te stellen.

Log hier in met je mywellness account voor het stream & on demand portaal

Online coaching

De decembermaand is voor velen al pittig genoeg. Nu er ook een lockdown is, is een helpende hand wel handig!

Je coach helpt je door komende 4 weken, met een op maat gemaakt programma voor je samen te stellen. Wekelijks coach opdrachten en/of artikelen te sturen en zal je op afstand coachen d.m.v. videocalls en in app chats.

Om er zeker van te zijn dat iedereen op de hoogte is van de bovenstaande opties, krijgt iedereen deze info vanaf morgen (20-12-21) per mail toegestuurd. Ook zetten we deze info in een tegel in de Sport-Natural app. Wil je gebruik maken van 1 van de opties? Geef je keuze dan door via onderstaande knop: