Corona update 16-12-2020

Beste leden,

Onze minister president was gister heel duidelijk. Binnen sporten is verboden. Die hadden wij zelf even niet zien aankomen. DUS! Weer even belangrijk om alles wat we in de eerste lockdown op poten hebben gezet terug te halen, maar wel elke keer een beetje beter.

We hebben vandaag zoveel mogelijk onduidelijkheid proberen weg te nemen door contact op te nemen met de gemeente en zelfs de rijksoverheid. Helaas is er geen speld tussen te krijgen. Sporten is gewoonweg tot 19 januari verboden.

Dat betekent dat we jullie op alternatieve manieren proberen te helpen fit te blijven tijdens de lockdown.

We hebben gebrainstormd met het team, en zijn tot simpele, maar effectieve handvatten voor jullie gekomen.

Probeer tijdens de lockdown:

2x p/w minimaal 30 minuten te sporten

Let komende periode even extra op wat je eet. Normaliter is dat alleen van toepassing tijdens de feestdagen. Nu is dat tot 19 januari.

Denk hierbij aan de 80/20 regel en zie dit verdeeld over de hele week (bijvoorbeeld 5 dagen normaal eten, 2 dagen afwijkend)

We presenteren jullie bij deze de 4 verschillende alternatieven.:

Sport-Natural on demand

Komende 5 weken voegen we meer on demand workouts toe. Via de app kun je deze gemakkelijk streamen naar je tv, chromecast of apple tv. Uiteraard is het ook mogelijk de on demand videos af te spelen op je telefoon of tablet.

Sport-Natural live

Vanaf 16-12-20 staat ons live lesrooster online. Je kunt je aanmelden via de Sport-Natural app. De lessen worden live gegeven en zijn interactief.

Tijdens de live lessen heb je contact met de lesgever. Andere leden kunnen je niet zien. Op deze manier kunnen we alsnog een feest maken, alleen dit keer in je huiskamer!

Online coaching

De decembermaand is voor velen al pittig genoeg. Nu er ook een lockdown is, is een helpende hand wel handig!

Je coach helpt je door komende 6 weken, door een op maat programma voor je samen te stellen. Wekelijks coach opdrachten en/of artikelen te sturen en zal je op afstand coachen d.m.v. videocalls en in app chats.

Home / Outdoor workouts

Ga je liever zelf aan de slag met een schema. Of heb je wellicht al wat fitness materiaal thuis of outdoor?

Dan kunnen onze coaches een op maat programma voor je samenstellen.

Wij sturen jullie via feedback4sports per email een formulier.
Je kunt hiermee een keuze maken als je van een dienst gebruik wilt maken. Wij nemen dan direct contact met je op indien nodig.