Corona-update met bijgewerkte maatregelen op een donkere achtergrond.

Corona update 02-11-2021

Bij de vorige persconferentie waren we verheugd te horen dat de QR check voor ons niet verplicht werd. Bij de persconferentie van vanavond werd duidelijk dat dit komende tijd wel van ons verwacht wordt.
Wij zijn van mening dat iedereen aan zijn/haar gezondheid moet kunnen werken en betreuren dan ook dat er voorwaarden gesteld worden aan het mogen sporten. 

Wel hebben we samen met onze software partner Sportivity een manier gevonden om dit zo makkelijk mogelijk te laten verlopen.
1. bij je eerstvolgende sportbezoek scannen wij je QR code
2. deze gegevens zetten we bij onze toegangsregistratie zodat die weet wie gescand heeft of niet.
3. geniet van je workout bij ons!

Om de drukte van het scannen de spreiden, beginnen we al vanaf vrijdag  (5-11-21) met het scannen van de QR codes bij je sportbezoek. Dit voor de mensen die reeds in het bezit zijn van een QR code. Uiteraard kun je vrijdag ook zonder QR code nog komen sporten.

Ben je niet gevaccineerd dan komen we graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken 👇

En dan het goede nieuws!
We blijven gelukkig open!
 Het is je vast niet ontgaan: vanaf zaterdag 6 november a.s. gelden er nieuwe maatregelen voor het bezoek aan sportscholen en fitnessclubs. We blijven gelukkig open, met enkele maatregelen. We lichten de maatregelen graag nog even toe, zodat je weet wat je te wachten staat.

Gezondheid op nummer 1!
We vinden het belangrijk dat je weet dat ieders gezondheid hierbij voorop
 staat. De nieuwe maatregelen weerhouden ons er niet van om ons te blijven inzetten voor jouw gezondheid. We hopen dat je hetzelfde doet en juist nu investeert in je conditie en weerstand. Onze coaches staan in ieder geval klaar om je te helpen in de club of thuis, of tijdens een van onze (groeps)lessen.

Duidelijkheid in communicatie
Omdat we de bewust zijn van eventuele vragen die je wellicht hebt, hebben we per locatie een whatsapp nummer waar je ons op kunt bereiken. Op die manier kunnen we sneller schakelen en antwoorden. Heb je geen toegang tot de QR code en wil je graag in contact komen ? Klik dan op 1 van bovenstaande buttons

Maatregelen per 6 november 2021

Yes! We blijven open! We zijn blij dat de overheid sporten stimuleert, zodat wij u kunnen ondersteunen in uw gezondheid, vitaliteit en weerbaarheid. Echter hebben we vanaf zaterdag 6 november enkele maatregelen waaraan wij ons aan houden.
  • QR-code toegangsbewijs verplicht:
    Vanaf zaterdag 6 november a.s. heeft de overheid besloten dat we je alleen nog toegang tot de club mogen verlenen op vertoon van een geldige QR-code. Je verkrijgt de QR-code via de CoronaCheck app, die eenvoudig te downloaden en installeren is. Een geldige QR-code wordt verstrekt na vaccinatie of bij een negatieve coronatest. Bij de entree scant een medewerker de QR-code of kun je deze zelf scannen met een tablet die we beschikbaar stellen. Bij het aangeven van een groen scherm kan je zoals vanouds genieten van je workout en een lekkere kop koffie of verse smoothie in onze lounge.
  • De QR-code maatregel geldt niet voor jongeren onder de 18 jaar. Meer informatie over de CoronaCheck app en de QR-code kun je vinden op www.coronacheck.nl. Voor vragen hierover kun je natuurlijk ook altijd bij ons terecht.
  • Inchecken bij het tourniquet na de QR-code check, blijft verplicht en door middel van je sleutel of bandje krijg je toegang tot de club.
  • De kleedruimtes zijn volledig open. De douches zijn toegankelijk.
  • De groepslessen zijn toegankelijk! Je kunt je favoriete les gewoon nog reserveren via de sport-natural app.
  • De regel betreft het schoonmaken van toestellen en attributen  na gebruik schoonmaken is zoals normaal nog steeds verplicht. Bij de receptie stellen we speciale schoonmaakkits beschikbaar, maar je kunt uiteraard ook de alcohol en tork papier gebruiken om apparatuur te reinigen.
  • Ook de lounge blijft toegankelijk. 
Twee mensen steken duimen omhoog voor een computer terwijl ze de vernieuwde Corona-maatregelen bespreken op 02-11-2021.
Een groep mensen die zich aan de vernieuwde Corona maatregelen houdt tijdens het sporten in een sportschool.

Wat betekent dit voor je lidmaatschap?

Hoe ongemakkelijk deze maatregel ook is, we mogen in ieder geval de deuren van onze clubs openhouden! Je kunt nog steeds komen sporten en genieten van alle faciliteiten die wij onveranderd aanbieden. Helaas zijn wij genoodzaakt om de QR-code te vragen. Wij hebben uiteraard respect voor ieder zijn of haar keuze hierin. Omdat het aan ieder individueel lid is om wel of geen gebruik te maken van ons aanbod, is het niet mogelijk om lidmaatschappen vroegtijdig op te zeggen. Onze dienstverlening, waarvoor u lid bent geworden, blijft immers onveranderd.

Wij hopen dat we spoedig weer, als vanouds, de deuren voor iedereen kunnen openen.

Mocht je toch een vraag hebben omtrent jouw lidmaatschap bij ons dan kun je altijd contact opnemen met de locatie waar je sport.

Wij streven ernaar om binnen 3 werkdagen contact met u op te nemen.

Je lidmaatschap bij ons