Spinning Amsterdam Noord

Tot het uiterste gaan door de energie van de groep, de instructeur en natuurlijk de heerlijke beats van de muziek. Laat je meeslepen, maak je hoofd leeg en enjoy the ride of your life

Een groep mensen draait op hometrainers in een sportschool in Amsterdam Noord.

Onze spinning studio in Amsterdam proberen?

Kom gratis kennismaken met de meest toegankelijke spinning studio van Amsterdam Noord.

Wat je ook zoekt in een ride, door onze totale aanpak en diversiteit aan spinning instructeurs wordt en blijf je topfit, gezond en krijg je zeker meer conditie en energie. Proef daarnaast de gemoedelijke sfeer, probeer onze geavanceerde trainingsapparatuur uit en ontmoet onze professionele lifestyle coaches die jou gaan helpen je doelen te behalen. 

Privacy policy: We gaan zorgvuldig met je gegevens om.

Enjoy the ride of your life bij onze spinning studio in Amsterdam Noord

Een groep mensen draait op hometrainers in een sportschool in Amsterdam Noord.

Cycle & Beats

Yin yoga is een passieve yogastijl waarbij je houdingen (asana’s) voor langere tijd vasthoudt. Deze yoga oefeningen zijn gericht op de het versterken en versoepelen bindweefsels en gewrichten.

Bekijk het lesrooster om onze spinninglessen te bekijken.

Een vrouw draait op een hometrainer in een sportschool in Amsterdam Noord.

Retro Cycle

Het doel van Critical Alignment Yoga is om de balans tussen deze 'beweeg spieren'. en 'houding spieren' te herstellen, waardoor het lichaam zonder spanning vrij kan bewegen.

Bekijk het lesrooster van onze spinning studio in noord.

Een vrouw geeft een high five aan een andere vrouw tijdens het draaien in een sportschool in Amsterdam Noord.

Group cycle

Pilates is een trainingsmethode met de nadruk op het trainen van de diepe spieren, flexibiliteit, evenwicht, coördinatie en een goede houding.

Bekijk het lesrooster om onze spinning workouts te bekijken.

Wat onze leden over ons zeggen

Spinninglessen volg je bij Sport-Natural

Ons gepassioneerde team van coaches is gebrand om je doelen te bereiken. Dat kan van alles zijn. Afvallen, spieren opbouwen, herstellen na een blessure, maar ook gewoon plezier in sporten of gezond oud worden. Onze coaches luisteren naar je behoeften en leefstijl tijdens een vrijblijvend welkomstgesprek en bieden je opties en structuur. We zijn gevestigd in Landsmeer, Oostzaan en Amsterdam Noord.

Spinning studio, Fitness centrum of personal training studio?

Wij stellen ons graag voor als een mix van een reguliere sportschool en een personal training studio. Met ons 12 weken programma bieden we persoonlijke begeleiding met resultaatgarantie, zonder de hoge kosten van een boutique spinningtudio. Onze lijfspreuk is dan ook persoonlijke begeleiding voor iedereen.
Zoek je een spinning studio in Amsterdam Noord? Kom dan eens vrijblijvend kennismaken.

Waar vind je onze Spinning studio?

We geven al onze lessen in Sport-Natural Amsterdam Noord. Je vind ons op de gare du nord 17 in Amsterdam nabij het bekende buikslotermeerplein en onder station Noord van de Noord-Zuidlijn. Uitstekend met de fiets te bereiken als je vanuit Landsmeer, Oostzaan, Nieuwendam of gewoon Amsterdam Noord komt. Parkeren doe je op het parkeerterein van buikslotermeerplein aan de kant van de jumbo.