Welkom bij Sport-Natural Oostzaan

Sinds 2022 zijn wij gelegen in het hart van het dorp. Bij binnenkomst zie je direct dat we even anders zijn dan andere sportscholen. Een sfeervolle, kleinschalige sportschool waarbij persoonlijke begeleiding centraal staat.

Onze modern ingerichte club in Oostzaan biedt laagdrempelige 30 minuten trainingen aan in de vorm van het Biocrcuit, HIIT training en small group personal training.

 

01.
Het biocircuit

Ons paradepaardje: het revolutionaire Biocircuit van Technogym – een geautomatiseerd, aanpasbaar en resultaatgericht systeem voor een efficiënte en gepersonaliseerde training. Ervaar de toekomst van fitness en behaal maximaal resultaat in minimale tijd.

02.
(Small group) Personal training

Persoonlijke begeleiding, variatie en motivatie in een kleine groep gelijkgestemde deelnemers. 

03.
Technogym fitness apparatuur

Onze club is uitgerust met hoogstaande apparatuur van Technogym. Naast het biocircuit bieden we ook de skillrun, skillbike en skillrow aan waardoor je binnen aan je buitenprestaties kunt werken. Uiteraard zijn er ook dumbells, barbells etc. aanwezig.

04.
(Small group) Personal training

Persoonlijke begeleiding, variatie en motivatie in een kleine groep gelijkgestemde deelnemers. 

05.
Resultaatgarantie

Met onze unieke resultaatgarantie formule haal je je doelen en wordt en blijf je eindelijk gemotiveerd te sporten!

06.
Voedingsadvies en diËtiek

Ontdek de sleutel tot een gezond en evenwichtig leven door voeding. Voed je lichaam, voed je ziel.

07.
Fysiotherapie

Herstel je lichaam, herwin je bewegingsvrijheid. Ontdek de kracht van fysiotherapie en herstel met vertrouwen en zorg door Sproet Fysiotherapie

,,

Excercise not only changes your body
It changes your mind, your attitude and your mood
Mitchell Deville
Clubmanager Oostzaan

Sportschool Oostzaan

Bij Sport-Natural Oostzaan bereik je jouw doelen dankzij onze veelzijdigheid, informele professionaliteit en warme sfeer. Onze gespecialiseerde coaches stellen een persoonlijk programma voor je samen, met fitness, (small group) personal training, voedingsbegeleiding en het innovatieve Biocircuit.

Ons motto is ‘ervaar je natuurlijke potentieel’, en daarom bieden we de beste begeleiding in Oostzaan. Begeleiding is bij ons standaard, niet optioneel. We zetten ons in om het beste sport- en voedingsplan voor jou op te stellen en motiveren je om te excelleren.

In onze sportschool in Oostzaan werken we uitsluitend met de hoogwaardige apparatuur van Technogym, omdat kwaliteit voorop staat.

Doe een gratis proefweek

En ervaar het zelf!

Een groen en wit logo met een cirkel.

Impressies van Oostzaan

Onze leden in Oostzaan beoordelen ons met een 8.4!

Meest gestelde vragen

Bij ons zul je direct ervaren dat we anders zijn. Persoonlijk contact, een professionele, warme en informele sfeer zijn voor ons van groot belang. En als je het even zwaar hebt, staan wij klaar om je blijvend te motiveren.

Helaas krijgen de meeste mensen niet de juiste begeleiding op weg naar een gezonde leefstijl. Daarom staan wij met ons garantieprogramma voor een empathische aanpak zonder vooroordelen. We bieden belachelijk goede persoonlijke begeleiding en programma’s die haalbaar en betaalbaar zijn voor iedereen. Onze klanten kunnen zo hun ware potentieel bereiken en sterker en positiever in het leven staan.

Onze kleine trainingsruimte biedt vele voordelen, waaronder het feit dat de coach altijd alles in de gaten kan houden en snel kan inspelen op jouw behoeften. Daarnaast hechten we veel waarde aan de toegankelijkheid van onze coaches voor vragen en ondersteuning. In een compacte ruimte is de drempel laag en de interactie tussen jou en de coach hoog. Een gezellige sfeer gegarandeerd!

Wij delen dezelfde ambitie als jij: jouw doelen effectief behalen en ze als een levensstijl volhouden. Het is helaas triest, maar we weten uit ervaring dat veel mensen vol motivatie beginnen en na een maand de handdoek in de ring gooien. Door twee keer per week op een toegankelijke manier te blijven sporten, zul je de talloze voordelen van fitness ervaren. En wat kan er nu meer motiverend zijn dan dat!

Ons programma met resultaatgarantie duurt 12 weken en is speciaal ontworpen om jou te helpen slagen.

Bij Sport-Natural is persoonlijke begeleiding geen keuze, maar een standaard. Er zijn dus geen extra kosten verbonden aan onze begeleiding.

Het is van groot belang dat je informatie aanvraagt, omdat we graag persoonlijk met je willen spreken en je beter willen leren kennen. We streven ernaar om jouw doelen, uitdagingen en behoeften op jouw fitnessreis volledig te begrijpen, zodat we je optimaal kunnen ondersteunen. Met een persoonlijk gesprek kunnen we een op maat gemaakt plan ontwikkelen dat perfect aansluit bij jouw ambities. Samen kunnen we werken aan het creëren van een sterke, gezonde en zeer gemotiveerde versie van jezelf.

Absoluut! Sterker nog, we willen je graag de volledige ervaring bieden met een proefweek bij ons. Op die manier kun je zelf ontdekken wat onze sportschool te bieden heeft en ervaren hoe we je kunnen ondersteunen bij het behalen van jouw fitnessdoelen.

Ontdek meer

Adres

Begoniastraat 2
1511ER, Oostzaan

075 204 73 53
oostzaan@sport-natural.nl

Openingstijden

Maandag 07.30-12.00 & 16.30-21.00
Dinsdag 07.30-12.00 & 16.30-21.00
Woensdag 07.30-12.00 & 16.30-21.00
Donderdag 07.30-12.00 & 16.30-21.00
Vrijdag 07.30-12.00 & 16.30-21.00
Zaterdag 08.00-13.00
Zondag 08.00-13.00

Meer weten over onze club in Oostzaan?

Neem contact op. We vertellen je graag meer!