Locatie

sport-natural Oostzaan

Onze leden beoordelen ons met een
8.4!

onze 5
beloften
aan jou

Wij kennen jou persoonlijk
Wij stimuleren iedereen met een glimlach
Optimaal resultaat door de juiste begeleiding
Wij werken met de beste apparatuur
Altijd een schone, veilige en ontspannen omgeving
Sport-Natural Oostzaan

Sporten in OOSTZAAN

Sinds 2022 zijn wij gelegen in het hart van het dorp. Bij binnenkomst zie je direct dat we even anders zijn dan andere sportscholen. Een sfeervolle, kleinschalige sportschool waarbij persoonlijke begeleiding centraal staat. Onze modern ingerichte club in Oostzaan biedt laagdrempelige 30 minuten trainingen aan in de vorm van het Biocrcuit, HIIT training en small group personal training.

Onze faciliteiten

Doe de lidmaatschapstest

01. HET BIOCIRCUIT

Ons paradepaardje: het revolutionaire Biocircuit van Technogym – een geautomatiseerd, aanpasbaar en resultaatgericht systeem voor een efficiënte en gepersonaliseerde training. Ervaar de toekomst van fitness en behaal maximaal resultaat in minimale tijd.

02. (SMALL GROUP) PERSONAL TRAINING

Persoonlijke begeleiding, variatie en motivatie in een kleine groep gelijkgestemde deelnemers.

03. TECHNOGYM FITNESS APPARATUUR

Onze club is uitgerust met hoogstaande apparatuur van Technogym. Naast het biocircuit bieden we ook de skillrun, skillbike en skillrow aan waardoor je binnen aan je buitenprestaties kunt werken. Uiteraard zijn er ook dumbells, barbells etc. aanwezig.

04. RESULTAATGARANTIE

Met onze unieke resultaatgarantie formule haal je je doelen en wordt en blijf je eindelijk gemotiveerd te sporten!

05. VOEDINGSADVIES EN DIËTIEK

Ontdek de sleutel tot een gezond en evenwichtig leven door voeding. Voed je lichaam, voed je ziel.

06. FYSIOTHERAPIE

Herstel je lichaam, herwin je bewegingsvrijheid. Ontdek de kracht van fysiotherapie en herstel met vertrouwen en zorg door Sproet Fysiotherapie

"EXCERCISE NOT ONLY CHANGES YOUR BODY IT CHANGES YOUR MIND, YOUR ATTITUDE AND YOUR MOOD"

MITCHELL DEVILLE
Clubmanager Oostzaan

sport met resultaatgarantie

start nu met jouw 12 weken programma!
We geloven dat het juiste lidmaatschap een wereld van verschil kan maken. Ben je op zoek naar flexibiliteit of de beste prijs? Bij ons heb je de keuze. Ons doel is om een lidmaatschap te vinden dat perfect aansluit bij jouw behoeften en doelen.
start nu met jouw resultaatgarantie

sportschool Oostzaan

Bij Sport-Natural Oostzaan bereik je jouw doelen dankzij onze veelzijdigheid, informele professionaliteit en warme sfeer. Onze gespecialiseerde coaches stellen een persoonlijk programma voor je samen, met fitness, (small group) personal training, voedingsbegeleiding en het innovatieve Biocircuit.

Ons motto is ‘ervaar je natuurlijke potentieel’, en daarom bieden we de beste begeleiding in Oostzaan. Begeleiding is bij ons standaard, niet optioneel. We zetten ons in om het beste sport- en voedingsplan voor jou op te stellen en motiveren je om te excelleren.

In onze sportschool in Oostzaan werken we uitsluitend met de hoogwaardige apparatuur van Technogym, omdat kwaliteit voorop staat.

 

ja ik wil snel starten

Impressies van Oostzaan

Meest gestelde vragen

WAT MAAKT JULLIE ANDERS DAN ANDERE SPORTSCHOLEN?

Bij ons zul je direct ervaren dat we anders zijn. Persoonlijk contact, een professionele, warme en informele sfeer zijn voor ons van groot belang. En als je het even zwaar hebt, staan wij klaar om je blijvend te motiveren.

Helaas krijgen de meeste mensen niet de juiste begeleiding op weg naar een gezonde leefstijl. Daarom staan wij met ons garantieprogramma voor een empathische aanpak zonder vooroordelen. We bieden belachelijk goede persoonlijke begeleiding en programma’s die haalbaar en betaalbaar zijn voor iedereen. Onze klanten kunnen zo hun ware potentieel bereiken en sterker en positiever in het leven staan.

WAAROM IS EEN KLEINE SPORTSCHOOL VOORDELIG?

Onze kleine trainingsruimte biedt vele voordelen, waaronder het feit dat de coach altijd alles in de gaten kan houden en snel kan inspelen op jouw behoeften. Daarnaast hechten we veel waarde aan de toegankelijkheid van onze coaches voor vragen en ondersteuning. In een compacte ruimte is de drempel laag en de interactie tussen jou en de coach hoog. Een gezellige sfeer gegarandeerd!

WAT HOUD RESULTAATGARANTIE IN?

Wij delen dezelfde ambitie als jij: jouw doelen effectief behalen en ze als een levensstijl volhouden. Het is helaas triest, maar we weten uit ervaring dat veel mensen vol motivatie beginnen en na een maand de handdoek in de ring gooien. Door twee keer per week op een toegankelijke manier te blijven sporten, zul je de talloze voordelen van fitness ervaren. En wat kan er nu meer motiverend zijn dan dat!

Ons programma met resultaatgarantie duurt 12 weken en is speciaal ontworpen om jou te helpen slagen.

WAT KOST PERSOONLIJKE BEGELEIDING?

Bij Sport-Natural is persoonlijke begeleiding geen keuze, maar een standaard. Er zijn dus geen extra kosten verbonden aan onze begeleiding.

WAAROM MOET IK INFORMATIE AANVRAGEN?

Het is van groot belang dat je informatie aanvraagt, omdat we graag persoonlijk met je willen spreken en je beter willen leren kennen. We streven ernaar om jouw doelen, uitdagingen en behoeften op jouw fitnessreis volledig te begrijpen, zodat we je optimaal kunnen ondersteunen. Met een persoonlijk gesprek kunnen we een op maat gemaakt plan ontwikkelen dat perfect aansluit bij jouw ambities. Samen kunnen we werken aan het creëren van een sterke, gezonde en zeer gemotiveerde versie van jezelf.

KAN IK BIJ JULLIE EEN PROEFLES DOEN?

Absoluut! Sterker nog, we willen je graag de volledige ervaring bieden met een proefweek bij ons. Op die manier kun je zelf ontdekken wat onze sportschool te bieden heeft en ervaren hoe we je kunnen ondersteunen bij het behalen van jouw fitnessdoelen.

contact

onze leden beoordelen ons met een 8.4!

Naomie

Kort na inschrijving
9

Helpen met een persoonlijk plan. Laagdrempelige 90 dagen resultaat garantie. Vriendelijke coaches

John

Na de eerste 10 weken
9

Vriendelijk personeel. Bij binnenkomst word je begroet, er wordt hulp aangeboden en de sfeer is fijn.

Suzanne

Kort na inschrijving
9

Innovatief vooruitstrevend super aardige en bekwame trainers. Veel afwisselende lessen, echt top!

Lieselotte

Halfjaarlijks
10

De sfeer is echt heel fijn! Hele gezellige mensen en heel veilig! Dat is top!

Danielle

Halfjaarlijks
9

Er heeft een relaxte sfeer en tijdens de groepsles wordt je goed gemotiveerd.

Gigiano

Na de eerste 10 weken
8

De persoonlijke touch van de medewerkers.

Ron

Kort na inschrijving
10

Vriendelijk ontvangst en zeer behulpzame medewerkers.

wil jij Sport-natural vandaag ervaren?

Wil jij sportieve doelen stellen en behalen in een sfeer die voelt als thuiskomen? Start dan met een gratis proefweek. Onze enthousiaste trainers staan voor je klaar.
020 - 240 08 40
info@sport-natural.nl