Locatie

sport-natural Landsmeer

Onze leden beoordelen ons met een
8.4!

onze 5
beloften
aan jou

Wij kennen jou persoonlijk
Wij stimuleren iedereen met een glimlach
Optimaal resultaat door de juiste begeleiding
Wij werken met de beste apparatuur
Altijd een schone, veilige en ontspannen omgeving
Sport-Natural Landsmeer

Sporten in LANDSMEER

Sinds 2020 zijn wij gelegen in het hart van het dorp. Bij binnenkomst zie je direct dat we even anders zijn dan andere sportscholen. Een sfeervolle, kleinschalige sportschool waarbij persoonlijke begeleiding centraal staat. Onze modern ingerichte club in Landsmeer biedt laagdrempelige 30 minuten trainingen aan in de vorm van het Biocrcuit, HIIT training en small group personal training.

Onze faciliteiten

Doe de lidmaatschapstest

01. HET BIOCIRCUIT

Ons paradepaardje: het revolutionaire Biocircuit van Technogym – een geautomatiseerd, aanpasbaar en resultaatgericht systeem voor een efficiënte en gepersonaliseerde training. Ervaar de toekomst van fitness en behaal maximaal resultaat in minimale tijd.

02. (SMALL GROUP) PERSONAL TRAINING

Persoonlijke begeleiding, variatie en motivatie in een kleine groep gelijkgestemde deelnemers.

03. TECHNOGYM FITNESS APPARATUUR

Onze club is uitgerust met hoogstaande apparatuur van Technogym. Naast het biocircuit bieden we ook de skillrun, skillbike en skillrow aan waardoor je binnen aan je buitenprestaties kunt werken. Uiteraard zijn er ook dumbells, barbells etc. aanwezig.

04. RESULTAATGARANTIE

Met onze unieke resultaatgarantie formule haal je je doelen en wordt en blijf je eindelijk gemotiveerd te sporten!

05. VOEDINGSADVIES EN DIËTIEK

Ontdek de sleutel tot een gezond en evenwichtig leven door voeding. Voed je lichaam, voed je ziel.

"HOW YOU DO ANYTHING IS HOW YOU DO EVERYTHING"

NICK HELSLOOT
Clubmanager Landsmeer

sport met resultaatgarantie

start nu met jouw 12 weken programma!
We geloven dat het juiste lidmaatschap een wereld van verschil kan maken. Ben je op zoek naar flexibiliteit of de beste prijs? Bij ons heb je de keuze. Ons doel is om een lidmaatschap te vinden dat perfect aansluit bij jouw behoeften en doelen.
start nu met jouw resultaatgarantie

sportschool Landsmeer

Sport-Natural Landsmeer is een sportschool waar jij je doel haalt door de veelzijdigheid, informele professionaliteit en warme sfeer.

De coaches zijn gespecialiseerd om jou te begeleiden en een persoonlijk  programma samen te stellen in het aanbod aan fitness, (small group) personal training, voedingsbegeleiding en het biocircuit.

Ons motto is ‘experience your natural potential’ en daar hoort natuurlijk de beste begeleiding van Landsmeer bij. Begeleiding is bij ons een norm, geen extra. Dat betekent dat wij alles er aan doen om het beste sport en voedingsplan voor je samen te stellen en motiveren je hier uiteraard ook bij.

Onze sportschool in Landsmeer werkt uitsluitend met de beste kwaliteit apparatuur van Technogym.

ja ik wil snel starten

Impressies van Landsmeer

Meest gestelde vragen

WAT MAAKT JULLIE ANDERS DAN ANDERE SPORTSCHOLEN?

Op het moment dat je binnen komt, zal je waarschijnlijk merken dat we net even anders zijn. We vinden persoonlijk contact en een professionele, warme en informele sfeer erg belangrijk. En als je het even niet meer zit zitten, dan zijn wij er voor je om je te blijven motiveren.

De meeste mensen krijgen niet de juiste begeleiding op weg naar een gezonde leefstijl. Wij staan met ons garantieprogramma voor een empathische aanpak zonder vooroordelen met een belachelijk goede persoonlijke begeleiding en een aanbod van programma’s die voor iedereen haalbaar en betaalbaar zijn. Onze klanten kunnen daarmee hun echte potentieel bereiken en staan sterker en positiever in het leven.

WAAROM IS EEN KLEINE SPORTSCHOOL VOORDELIG?

Met name omdat de coach dan altijd alles in de ruimte zien en snel kan schakelen. We vinden het daarnaast belangrijk dat de coach altijd toegankelijk moet zijn voor vragen. In een kleinere ruimte is de drempel heel laag en de interactie tussen jou en coach heel hoog. Gezellig!

WAT HOUD RESULTAATGARANTIE IN?

We willen hetzelfde als jij. Je doelen effectief halen en vol weten te houden als leefstijl. Het is heel triest, maar we weten uit ervaring dat veel mensen heel gemotiveerd beginnen en na een maand vaak de brui er aan geven. Door 2x p/w op een laagdrempelige manier te blijven sporten zul je de vele voordelen van fitness ondervinden. En wat motiveert er nou meer dan dat!

Ons resultaatgarantie programma duurt 12 weken.

WAT KOST PERSOONLIJKE BEGELEIDING?

Bij Sport-Natural is persoonlijke begeleiding geen keuze, maar een norm. Er zijn dus geen extra kosten verbonden aan onze begeleiding.

WAAROM MOET IK INFORMATIE AANVRAGEN?

Het aanvragen van informatie is essentieel, omdat we je graag persoonlijk willen spreken en je beter willen leren kennen. We willen begrijpen welke doelen je hebt, welke uitdagingen je tegenkomt en hoe we je het beste kunnen ondersteunen op jouw fitnessreis. Door een persoonlijk gesprek kunnen we een op maat gemaakt plan creëren dat perfect past bij jouw behoeften en ambities. Samen kunnen we bouwen aan een sterke, gezonde en gemotiveerde versie van jezelf.

KAN IK BIJ JULLIE EEN PROEFLES DOEN?

Zeker weten! Sterker nog, we bieden graag een proefweek aan voor de volledige ervaring

contact

onze leden beoordelen ons met een 8.4!

Naomie

Kort na inschrijving
9

Helpen met een persoonlijk plan. Laagdrempelige 90 dagen resultaat garantie. Vriendelijke coaches

John

Na de eerste 10 weken
9

Vriendelijk personeel. Bij binnenkomst word je begroet, er wordt hulp aangeboden en de sfeer is fijn.

Suzanne

Kort na inschrijving
9

Innovatief vooruitstrevend super aardige en bekwame trainers. Veel afwisselende lessen, echt top!

Lieselotte

Halfjaarlijks
10

De sfeer is echt heel fijn! Hele gezellige mensen en heel veilig! Dat is top!

Danielle

Halfjaarlijks
9

Er heeft een relaxte sfeer en tijdens de groepsles wordt je goed gemotiveerd.

Gigiano

Na de eerste 10 weken
8

De persoonlijke touch van de medewerkers.

Ron

Kort na inschrijving
10

Vriendelijk ontvangst en zeer behulpzame medewerkers.

wil jij Sport-natural vandaag ervaren?

Wil jij sportieve doelen stellen en behalen in een sfeer die voelt als thuiskomen? Start dan met een gratis proefweek. Onze enthousiaste trainers staan voor je klaar.
020 - 240 08 40
info@sport-natural.nl