LIDMAATSCHAPSTEST

Waarom de lidmaatschapstest?

We geloven dat het juiste lidmaatschap een wereld van verschil kan maken. Ben je op zoek naar flexibiliteit of de beste prijs? Bij ons heb je de keuze. Ons doel is om een lidmaatschap te vinden dat perfect aansluit bij jouw behoeften en doelen.

Geen zorgen, onze lidmaatschapstest is volledig vrijblijvend. Zo kun je ontdekken welk lidmaatschap het beste bij jou past, zonder enige verplichtingen. We willen je graag helpen op jouw fitnessreis en daarom nemen we na het invullen van de test zo snel mogelijk contact met je op.

Bij Sport-Natural draait het om jouw tevredenheid en succes. Laat ons je begeleiden naar een lidmaatschap dat jouw verwachtingen overtreft en je helpt om je doelen te bereiken.

Blije leden!

Gratis

Er zijn geen kosten verbonden aan het invullen van de Sport-Natural lidmaatschapstest.

De eerste stap

Veel mensen verlangen naar "startondersteuning" om een gezondere levensstijl aan te nemen of te behouden. Wij bieden de perfecte begeleiding om je stap voor stap te helpen bij het beginnen en volhouden.

Een vrouw en een man leggen tijdens het sporten in een sportschool een lidmaatschapstest af.

Snel contact

Wij houden er absoluut niet van om mensen te laten wachten. Daarom zorgen we ervoor dat we snel contact met je opnemen voor een gezellige kennismaking en persoonlijk advies.

Persoonlijk

Dankzij jouw inbreng kunnen we een programma samenstellen dat perfect op jouw behoeften aansluit.

Tarieven Sport-Natural

Bij Sport-Natural geloven we in laagdrempelige en persoonlijke fitnesservaringen. Daarom bieden we aantrekkelijke tarieven die bij jou passen. Onze lidmaatschappen zijn flexibel en betaalbaar, zodat je zonder zorgen aan je gezondheid kunt werken. Of je nu een beginner bent die net begint met fitness of een ervaren sporter die zijn grenzen wil verleggen, we hebben een passend abonnement voor jou. Bij Sport-Natural staan we bekend om onze persoonlijke benadering, waarbij onze deskundige trainers je begeleiden en motiveren. Ontdek vandaag nog hoe toegankelijk en persoonlijk fitness kan zijn bij Sport-Natural!

Abonnement of programma?

In al onze locaties staan we garant voor het bereiken van jouw doelen. In plaats van een standaard lidmaatschap dagen we je uit met persoonlijke programma’s die speciaal voor jou zijn gemaakt.

Als jij je toewijding aan ons geeft, garanderen wij 100% resultaat! Bovendien krijg je personal training van de allerbeste trainers in Amsterdam Noord en omgeving. We zijn zo overtuigd van onze aanpak dat we een garantie van 90 dagen bieden. Ben je niet tevreden met het behaalde resultaat, dan kun je kosteloos stoppen. Bij Sport-Natural zetten we ons volledig in voor jouw succes!

Lidmaatschap Sport-Natural

Kies voor een lidmaatschap bij Sport-Natural en geniet van de ultieme flexibiliteit! Met ons lidmaatschap krijg je toegang tot onze locaties in Amsterdam Noord, Landsmeer en Oostzaan. Dit betekent dat je op verschillende locaties kunt sporten, afhankelijk van wat voor jou het beste uitkomt. Of je nu in Amsterdam Noord woont, in Landsmeer werkt of in Oostzaan je vrije tijd doorbrengt, wij bieden jou de mogelijkheid om overal te trainen. Wees superflexibel met ons lidmaatschap en ervaar het gemak van sporten op verschillende locaties bij Sport-Natural!

Ingevuld binnen 1 minuut
DOe de lidmaatschapstest >>