Welkom bij Sport-Natural Landsmeer

Sinds 2020 zijn wij gelegen in het hart van het dorp. Bij binnenkomst zie je direct dat we even anders zijn dan andere sportscholen. Een sfeervolle, kleinschalige sportschool waarbij persoonlijke begeleiding centraal staat.

Onze modern ingerichte club in Landsmeer biedt laagdrempelige 30 minuten trainingen aan in de vorm van het Biocrcuit, HIIT training en small group personal training.

 

01.
Het biocircuit

Ons paradepaardje: het revolutionaire Biocircuit van Technogym – een geautomatiseerd, aanpasbaar en resultaatgericht systeem voor een efficiënte en gepersonaliseerde training. Ervaar de toekomst van fitness en behaal maximaal resultaat in minimale tijd.

02.
(Small group) Personal training

Persoonlijke begeleiding, variatie en motivatie in een kleine groep gelijkgestemde deelnemers. 

03.
Technogym fitness apparatuur

Onze club is uitgerust met hoogstaande apparatuur van Technogym. Naast het biocircuit bieden we ook de skillrun, skillbike en skillrow aan waardoor je binnen aan je buitenprestaties kunt werken. Uiteraard zijn er ook dumbells, barbells etc. aanwezig.

04.
(Small group) Personal training

Persoonlijke begeleiding, variatie en motivatie in een kleine groep gelijkgestemde deelnemers. 

09.
Resultaatgarantie

Met onze unieke resultaatgarantie formule haal je je doelen en wordt en blijf je eindelijk gemotiveerd te sporten!

06.
Voedingsadvies en diËtiek

Ontdek de sleutel tot een gezond en evenwichtig leven door voeding. Voed je lichaam, voed je ziel.

,,

How you do anything
is how you do everything
Nick Helsloot
Clubmanager Landsmeer

Sportschool Landsmeer

Sport-Natural Landsmeer is een sportschool waar jij je doel haalt door de veelzijdigheid, informele professionaliteit en warme sfeer. 

De coaches zijn gespecialiseerd om jou te begeleiden en een persoonlijk  programma samen te stellen in het aanbod aan fitness, (small group) personal training, voedingsbegeleiding en het biocircuit.

Ons motto is ‘experience your natural potential’ en daar hoort natuurlijk de beste begeleiding van Landsmeer bij. Begeleiding is bij ons een norm, geen extra. Dat betekent dat wij alles er aan doen om het beste sport en voedingsplan voor je samen te stellen en motiveren je hier uiteraard ook bij.

Onze sportschool in Landsmeer werkt uitsluitend met de beste kwaliteit apparatuur van Technogym.

Doe een gratis proefweek

En ervaar het zelf!

Een groen en wit logo met een cirkel.

Impressies van Landsmeer

Onze leden in Landsmeer beoordelen ons met een 8.4!

Meest gestelde vragen

Op het moment dat je binnen komt, zal je waarschijnlijk merken dat we net even anders zijn. We vinden persoonlijk contact en een professionele, warme en informele sfeer erg belangrijk.  En als je het even niet meer zit zitten, dan zijn wij er voor je om je te blijven motiveren. 

De meeste mensen krijgen niet de juiste begeleiding op weg naar een gezonde leefstijl. Wij staan met ons garantieprogramma voor een empathische aanpak zonder vooroordelen met een belachelijk goede persoonlijke begeleiding en een aanbod van programma’s die voor iedereen haalbaar en betaalbaar zijn. Onze klanten kunnen daarmee hun echte potentieel bereiken en staan sterker en positiever in het leven.

Met name omdat de coach dan altijd alles in de ruimte zien en snel kan schakelen. We vinden het daarnaast belangrijk dat de coach altijd toegankelijk moet zijn voor vragen. In een kleinere ruimte is de drempel heel laag en de interactie tussen jou en coach heel hoog. Gezellig!

We willen hetzelfde als jij. Je doelen effectief halen en vol weten te houden als leefstijl. Het is heel triest, maar we weten uit ervaring dat veel mensen heel gemotiveerd beginnen en na een maand vaak de brui er aan geven. Door 2x p/w op een laagdrempelige manier te blijven sporten zul je de vele voordelen van fitness ondervinden. En wat motiveert er nou meer dan dat!

Ons resultaatgarantie programma duurt 12 weken.

Bij Sport-Natural is persoonlijke begeleiding geen keuze, maar een norm. Er zijn dus geen extra kosten verbonden aan onze begeleiding.

Het aanvragen van informatie is essentieel, omdat we je graag persoonlijk willen spreken en je beter willen leren kennen. We willen begrijpen welke doelen je hebt, welke uitdagingen je tegenkomt en hoe we je het beste kunnen ondersteunen op jouw fitnessreis. Door een persoonlijk gesprek kunnen we een op maat gemaakt plan creëren dat perfect past bij jouw behoeften en ambities. Samen kunnen we bouwen aan een sterke, gezonde en gemotiveerde versie van jezelf.

Zeker weten! Sterker nog, we bieden graag een proefweek aan voor de volledige ervaring

Ontdek meer

Adres

Dorpsstraat 80
1121 BZ, Landsmeer

020 247 00 23
landsmeer@sport-natural.nl

Openingstijden

Maandag 07.30-12.00 & 16.30-21.00
Dinsdag 07.30-12.00 & 16.30-21.00
Woensdag 07.30-12.00 & 16.30-21.00
Donderdag 07.30-12.00 & 16.30-21.00
Vrijdag 07.30-12.00 & 16.30-21.00
Zaterdag 08.00-13.00
Zondag 08.00-13.00

Meer weten over onze club in Landsmeer?

Neem contact op. We vertellen je graag meer!