Veelgestelde vragen

Frequently asked questions

We moeten snel handelen bij wisselende corona maatregelen.

OM HET WAT MAKKELIJKER TE MAKEN HEBBEN WIJ DEZE FAQ VOOR U SAMENGESTELD

ALGEMENE VRAGEN

We kunnen voorstellen dat er vragen zijn door de continu veranderende maatregelen. Daarom hebben wij een speciale pagina op onze website ingericht en wordt er voor de overzichtelijkheid op chronologische volgorde de updates mede gedeeld. Deze pagina wordt vervolgens op al onze social media kanalen en de Sport-Natural app gedeeld.

Ook hiervoor hebben wij een aparte pagina op onze website ingericht. Deze vindt u hier:

Ga naar de maatregel pagina

Per 1 December 2020 is het verplicht door de overheid om in alle publieke ruimten een mondkapje te dragen. Dit geldt dus ook bij Sport-Natural.

Wanneer u start met sporten mag u uw mondkapje af doen. Bij het wisselen van uw schoenen / kleren na het sporten dient u uw mondkapje weer op te doen.

Onze medewerkers zullen voor uw veiligheid ook een mondkapje dragen.

Voor andere vragen over mondkapjes verwijzen we naar de website van het rijksoverheid

Nee, u moet voor uw eigen mondkapjes zorgen.

We vragen iedereen  vriendelijke onze regels na te leven. Zo houden we fitness veilig en fijn voor iedereen. We handhaven dus streng op de door ons en de door de overheid gestelde regels.

Het is mogelijk dat we u de toegang tot onze faciliteiten ontzeggen bij de volgende situaties:
 U heeft 2 x een waarschuwing gehad van een trainer of receptie.
 U houd zich niet aan de huisregels
 U overtreed meerdere malen de 1,5 meter afstand regel
 U heeft niet gereserveerd voor een verplicht te reserveren blok of les

Nee, op woensdag 14 oktober 2020 heeft de minister van Volksgezondheid besloten dat er strengere maatregelen moeten worden genomen met betrekking tot de situatie van het Coronavirus in Nederland. Het goede nieuws is dat onze fitnessclubs open blijven. Kleedkamers en douches zijn echter niet beschikbaar.

Bij de eerste lockdown hebben we direct geschakeld en een aanvullend aanbod opgezet bestaande uit:

-Virtueel les aanbod
-Interactief les aanbod
-Online coaching
-Een buitensport lesrooster

Op dit moment zijn alle virtuele lessen beschikbaar in onze app.

Wij volgen de richtlijnen van de overheid en adviseren je thuis te blijven als je klachten hebt. Ook hebben wij een test die u kunt doen op onze website geplaatst. Deze kun u vinden op:
https://sport-natural.nl/100-veilig-en-verantwoord-sporten/

LESSEN

Ja. In onze vestiging in Amsterdam wel. Dit kunt u doen met de Sport-Natural app.

Bij Sport-Natural boutique in Landsmeer hoeft u vooralsnog niet te reserveren. Dit kan wijzigen wanneer we zien dat de drukte toeneemt.

Gezien de regelgeving van de lokale overheden hebben we een toegangscontrolesysteem nodig om ervoor te zorgen dat het aantal mensen dat zich in de club bevindt niet hoger is dan het maximale toegestane aantal dat door de autoriteiten is vastgesteld. Daardoor zijn we in staat om je veiligheid beter te waarborgen. 

U kunt uw reservering gemakkelijk via de app 60 minuten van tevoren annuleren. Mocht u verhinderd zijn dan vragen wij u vriendelijk uw reservering op deze manier te annuleren.

Zo lang als de regering ons dit opdraagt, gebruiken we dit systeem om de drukte te verspreiden en daarmee te beperken

Zolang wij gelimiteerde plekken mogen aanbieden voor onze lessen, bieden wij onze diensten niet voor externe lesaanbieders zoals Onefit of Classpass aan. Leden van Sport-Natural krijgen hier voorrang op.

Wel kunt u een plek via Onefit of Classpass reserveren voor onze fitness zaal.

 De lesgever zal vanaf nu jullie van beneden komen ophalen. Dit geldt voor alle lessen.

 Aan het einde van de les worden jullie in tweetallen naar beneden geleid. Dit zal worden gedaan door de lesgever.

 Kom niet eerder dan 5 minuten voor aanvang van de les. Er mogen namelijk niet meer dan 10 mensen in de lounge zijn. Mochten er binnen al 10 mensen aanwezig zijn, dan wordt u gevraagd om buiten te wachten.

 Bent u tot 5 minuten te laat voor de les, kunt u geweigerd worden en kan iemand die op de wachtlijst staat meedoen in uw plaats.

 Een boeking voor de fitnessvloer wordt gezien als één actieve boeking.

 Tijdens de piekuren kunt u niet vrij trainen en een les volgen. Wilt u beide doen, dan kunt u dat in de ochtend of overdag doen.

Om teleurstelling te voorkomen en gelijke kansen aan iedereen te geven hebben we onze reserveringsmodule ingericht zodat iedereen kan genieten van een fijne en veilige omgeving.

1. Er kunnen niet meer dan 2 reserveringen tegelijk gedaan worden.
2. Wanneer er gereserveerd is voor een les of voor een plek in de fitness zaal, kan er dus geen 2e reservering gedaan worden.
3. Pas wanneer de les of reservering in de fitness klaar is, wordt er een nieuwe reserveringscredit aan u toegewezen. U kunt dus pas een reservering plaatsen wanneer uw vorige reservering is gedaan of verlopen.
4. Wanneer u niet komt opdagen voor uw gereserveerde plek, wordt u de mogelijkheid voor reservering voor 1 week ontnomen. U kunt dan alleen buiten piektijden komen sporten. 

Deze regels zijn samengesteld zodat iedereen gelijke kansen krijgt om te genieten van onze faciliteiten. We rekenen dan ook op ieders begrip en het naleven van de regels.

FITNESS

Alleen tijdens de piektijden (drukke doordeweekse avonden en in het weekend in de ochtend).

Ziet u geen mogelijkheid tot reserveren in het tijdsvlak waarin u wilt sporten? Dan hoeft u dus niet te reserveren,

De 1,5 meter afstandsregel dient te allen tijde gerespecteerd te worden. Door deze afstand is het niet mogelijk samen in een groep te sporten.

We hebben duidelijke regels voor ue samengesteld. We vragen u vriendelijk deze na te leven.

U kunt maar één actieve boeking hebben.

Mocht u niet opdagen voor een les of voor de fitnessvloer, dan kunt u voor 7 dagen niet boeken. Tot een uur van tevoren kunt u zich afmelden via de app.

De kleedkamers zullen de komende tijd nog dicht blijven.

Tijdsblokken voor de fitnessvloer. Door de week geldt dit voor 17u tot sluitingstijd en in het weekend van 9u tot 13:15.

Staat het antwoord op uw vraag hier niet bij?

    ALLE UPDATES BEKIJKEN?

    Samen tegen corona. Samen houden we fitness fijn en veilig voor elkaar!