Boksen Amsterdam Noord

Een uitdagende workout waarbij er boks zakken, stootkussens en pads gebruikt worden. Hierna zullen je armen en benen shaken, maar door dit heerlijk uitputtende gevoel snap je naar meer!

Een man beoefent boksen in een sportschool in Amsterdam Noord.

Onze boks studio in Amsterdam proberen?

Kom gratis kennismaken met de meest toegankelijke boks studio van Amsterdam Noord.

Wat je ook zoekt in een (kick) boks workout, door onze totale aanpak en diversiteit aan boks trainers wordt en blijf je topfit, ijzersterk en krijgt je zelfvertouwen een flinke boost. Proef daarnaast de gemoedelijke sfeer, probeer onze geavanceerde trainingsapparatuur uit en ontmoet onze professionele coaches die jou gaan helpen je doelen te behalen. 

Privacy policy: We gaan zorgvuldig met je gegevens om.

When life gets tough, put on your boxing gloves

Twee mannen oefenen boksen in een sportschool in Amsterdam Noord.

Kick & Punch

Tijdens deze les leer je verschillende kick & punch combinaties! Het is een uitdagende les waarbij er boks zakken, stootkussens en pads gebruikt worden. Na de les zullen je armen en benen shaken, maar door dit heerlijk uitputtende gevoel wil je de volgende keer zeker weer mee doen!

Bekijk het lesrooster om onze bokslessen te bekijken.

Een man is met een andere man aan het boksen bij een sportschool in Amsterdam-Noord.

Rumble

Are you ready to rumble? Met deze boks workout leer jij verschillende boks technieken. Er worden verschillende combinaties aangeleerd. De techniek van stoten en voeten werk is erg belangrijk en wordt dan ook uitvoerig geoefend. Deze les bestaat uit boks combinaties Met combinatie van fitness oefeningen, waarbij het boksen centraal staat!

Bekijk het lesrooster van onze boks studio in noord.

Een man en een vrouw boksen in een Amsterdamse sportschool.

Battlebells

Een training op hoge intensiteit en weinig rust. De trainer zal je uit je comfort halen, met gebruik van Kettlebells en Battleropes. In deze workout kan je mee doen als beginner of atleet en zal jij je spierkracht uitdagen op een andere manier dan je gewend bent. Het eindresultaat? Een voldaan gevoel en hoog calorieverbruik.
Bekijk het lesrooster om onze battlebell workouts te bekijken.

Blije leden

Bokslessen volg je bij Sport-Natural

Ons gepassioneerde team van coaches is gebrand om je doelen te bereiken. Dat kan van alles zijn. Afvallen, spieren opbouwen, herstellen na een blessure, maar ook gewoon plezier in sporten of gezond oud worden. Onze coaches luisteren naar je behoeften en leefstijl tijdens een vrijblijvend welkomstgesprek en bieden je opties en structuur. We zijn gevestigd in Landsmeer, Oostzaan en Amsterdam Noord.

Boks studio, Fitness centrum of personal training studio?

Wij stellen ons graag voor als een mix van een reguliere sportschool en een personal training studio. Met ons 12 weken programma bieden we persoonlijke begeleiding met resultaatgarantie, zonder de hoge kosten van een boutique boxing studio. Onze lijfspreuk is dan ook persoonlijke begeleiding voor iedereen.
Zoek je een boks studio in Amsterdam Noord? Kom dan eens vrijblijvend kennismaken.

Waar vind je onze Boks studio?

We geven al onze lessen in Sport-Natural Amsterdam Noord. Je vind ons op de gare du nord 17 in Amsterdam nabij het bekende buikslotermeerplein en onder station Noord van de Noord-Zuidlijn. Uitstekend met de fiets te bereiken als je vanuit Landsmeer, Oostzaan, Nieuwendam of gewoon Amsterdam Noord komt. Parkeren doe je op het parkeerterein van buikslotermeerplein aan de kant van de jumbo.